Vanna i Zsa Zsa: “Imamo najprogresivniju domaću pjesmu godine”

Piše: - 23/11/2017

Mislim da je pjesma najprogresivnija domaća pjesma 2017. Meni je to strašan gušt, ja inače volim slušati aktualnu glazbu. Nisam tip koji je svoj uzorak ustanovio prije 20 godina i to vrti iznova i stalno” – izjavila je Vanna govoreći za Narodni o suradnji sa Zsa Zsom na pjesmi ‘Tragom tvojih tragova‘.

Vanna i Zsa Zsa (foto: Vanna/Facebook)

Vanna i Zsa Zsa (foto: Vanna/Facebook)

Zsa Zsa je za Narodni otkrila kako joj je bilo raditi s Vannom: “Ako sam nekog slušala dok sam bila klinka, onda je to bila ona. Doslovno sam pjevala njezine pjesme na svakom nastupou na kojem sam bila. Tako da ne mogu bit sretnija što stojim rame uz rame s takvom divom, da mogu učiti od nje i što možemo zajedno pokazati jedan novi smjer hrvatske glazbe koji baš nismo navikli često čuti na radiju.

Zsa Zsa (foto: Zsa Zsa/Facebook)

Zsa Zsa (foto: Zsa Zsa/Facebook)

Zsa Zsa nam je otkrila i kako je došlo do suradnje: “Ante Pecotić je osoba s kojom radim, i s kojim je radila i Vanna. On je napisao pjesmu, ja sam snimila demo, Vanna je to čula i nekako je pala odluka da to treba biti duet. I to je to, cijela priča. Sve smo prilično brzo snimili, nije bilo kompliciranja, Vanna je velika profesionalka, ja sam velika picajzla, ali to sve dolazi jako spontano, tako da je cijela pjesma koju ćete čuti – jednostavno mi. Ono kako mi želimo i mislimo da glazba treba zvučati, barem ova naša“, rekla je Zsa Zsa koja je trenutačno u Los Angelesu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]