Top 10: Kedžo primio sretnu vijest i dao obećanje

Piše: - 20/01/2021

Stvar ‘Divlji vjetre‘ prema tvojim glasovima ušla je u Top 10 za Dan najbolje domaće glazbe i tako Damir Kedžo ima priliku osvojiti Bilo naroda – prestižnu glazbenu nagradu koja je u potpunosti u tvojim rukama jer ti odlučuješ o pobjedniku.

Peti po redu, jedini i najveći glazbeni praznik godine održava se tradicionalno zadnje srijede u siječnju pa će tako i Kedžo na našu pozornicu stati 27. ovog mjeseca zbog čega je neopisivo sretan: ‘Meni je ovo takav gušt, nekako su mi najdraže dodjele nagrada narodnog zbog live pjevanja, u tome stvarno guštam. Prošle godine napravljeno je preko šest tisuća pjesama i biti u Top 30 pa u Top 10, zbilja se radujem.

Ovo mu nije prvi put da će stati na pozornicu u samoj završnici ovog prestižnog glazbenog odabira i zbog toga se našalio:

Ja sam ovdje stari, ali se nekako uvijek osjećam kao da sam novi, kao da je prvi put. Zbilja mi je velika čast. Hvala publici koja pjesmu sluša i koja je za pjesmu glasovala, ali hvala i narodnom za podršku sve ove godine.

Upravo je publika ta kojoj ide najviše zahvala jer, kako i sam Kedžo kaže, zbog njih radi to što voli. ‘Ako publici na bilo koji način mogu otpjevati nešto, makar se vidimo s ekrana na ekran kako je i bilo u ovoj cijeloj situaciji, ja sam sretan.

U trenutku kad smo ga nazvali da mu kažemo ovu sretnu vijest, Kedžo se vozio autom iz Rijeke, gdje je bio na kratkom vikend odmoru, za Zagreb. U žaru razgovora obećao nam je da će idući put kad ide – povesti i nas. Držimo ga čvrsto za riječ s obzirom na to da je jednom prilikom Marko Bratoš bio jedina osoba koja je na Kedžinom nastupu držalja upaljač u zraku tijekom njegove izvedbe pjesme zbog čega mu je Kedžo obećao ‘cugu’. Znaš što – Kedžo se u redakciji narodnog i pojavio s nekim poklonima tako da- Damire, veselimo se vikendu u Rijeci i sretno na Danu najbolje domaće glazbe.

 

Dan najbolje domaće glazbe 27.  siječnja možeš slušati na narodnom ili gledati na narodni tv-u (kanali 506, 511 ili 611) od 16 sati. Ako si propustio/la, upali ponovno narodni tv od 20 sati jer stiže repriza. 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]