Lach poručuje: Ja nisam taj

Piše: - 20/01/2021

Početak godine je donio nemal broj novih pjesama, a na isti korak se odlučio i Stjepan Lach. ‘Ja nisam taj‘ je nova stvar koja se vrti u eteru.

Prvo nam je otkrio otkud mu stiže nova pjesma: ‘Autor glazbe i teksta je Zoran Mišolongin. Surađivali smo na Pitomačkom festivalu i tad mu se svidjelo kako pjevam pa je rekao nešto napisati za mene. Proljetos je završio pjesmu i poslao mi, svidjela mi se i odlučili smo to napraviti.

Nakon protekle godine, mnogi razmišljaju i o studijskim snimanjima i o izdavanju albuma, a ni Lach nije iznimka: ‘Ovo mi je sad sedma pjesma, ako dobro brojim pa mislim da bi bio red da ove godine bude i neki album. Treba se samo zatvoriti u studio i odraditi što treba pa da to bude najesen.

Saznali smo i skriva li se neki autorski duh u njemu: ‘Mislim da se još samo nisam dovoljno ohrabrio, a ni dovoljno vremena posvetio. Nabavio sam gitaru i to mi je dodatni poticaj da malo naučim svirati gitaru pa će mi lakše biti pisati uz sviranje. Samo se nadam da ću se dovoljno motivirati.

Uz ovako lijepu pjesmu, red je i da se pojavi spot, ali Lach nigdje ne žuri: ‘Spotove mi sve radi Josip Ninković, a planiramo ga snimiti u veljači kad sve bude bolje – toplije vrijeme i manje mjera.’

(Foto: FB @StjepanLachOfficial)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]