Tomislavov 4. radijski rođendan

Piše: - 20/11/2020

‘Radio je za mene život. To je sreća svakog dana, dovoljno je da si jednu osobu usrećio taj dan, da si samo jednog slušatelja nasmijao, nekome olakšao da mu brže prođe radno vrijeme. Ako je tako, onda taj posao ima smisla jer na kraju dana dođeš doma i staviš osmijeh na lice.‘ -tako je nakon, sad već četiri godine, Tomislav Cvetković opisao svoj posao koji ga svakodnevno istinski ispunjava.

Točno je na današnji dan prvi put, kako kaže, ‘podignuo klizače’ i došao u eter svoje radijske obitelji- ‘Sjećam se točno prvog dana. Sa mnom je ovdje u studiju bio programski direktor, to je bilo u 22 sata iza Treće smjene. Bio sam prestrašen, sjećam se poziva slušatelja nakon vremenske prognoze. U cijeloj Hrvatskoj bilo je vedro, osim u Rijeci, tamo je bio pljusak i nakon deset minuta slušatelj je zvao govoreći kako je u Rijeci potop, a ne vedro. Kad se sjetimo tog prvog dana, direktor me zeza da nije dobro počelo.’

Drugi mu se dan, dodaje Tomislav, srušio cijeli program. Svega se sad prisjeća uz smiješak. Kako to uvijek u životu sa svakim počecima biva, i ovaj je bio težak, ali u četiri godine iza njega su projekti na koje je zaista ponosan.

Radio sam i sa Ginom u Trećoj smjeni pa sam radio sam, nakon toga postao sam dio 385 showa uz Nives, sve to ima neke svoje čari. Poneki team building kroz godine, to mi je ostavilo najbolja sjećanja.

Osim što Tomislava slušamo, možemo ga i gledati na narodni tv-u jer se spretno ušuljao i u naše televizijske vode i preuzeo glavnu ulogu u Top 16. Osim toga, zajedno s Ginom vodi i Living Room Acoustic. 

 

Tomislav Cvetković narodni

 

‘Druženja s glazbenicima u Living Room Acousticu definitivno bih izdvojio, to je nešto što me obiježilo, pogotovo nastup Jelene Rozge i moje plesanje u studiju u pozadini. To je video koji je do danas prikupio više od 12 milijuna pregleda. U Living Roomu se zapravo imaš priliku družiti s ljudima o kojima govoriš svaki dan, koje slušaš na radiju. U Top 16 uvijek si u trendu s najnovijom i najboljom domaćom glazbom.’ -govori Tomislav.

 

385 Show Nives Ivanišević i Tomislav Cvetković Narodni

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]