Tatjana Jurić: ‘Meni je Božić stigao, a Marijan Ban i Tonka spasili 2020.-tu’

Piše: - 30/11/2020

Već s prvim taktovima je jasno – Marijan Ban i Tonka su savršen glazbeni spoj. Pjesmu je  Srđan Sekulović Skansi godinama držao u ladici, a sada je konačno pred nama.
‘Još sanjam usne te kako pitaju za mene
Još kladim se na nas dok se tijelo i glas predaje
a srce traži te…. jer srce se ne predaje
Ne pristaje da nema te….’
Stvar  ‘Srce  se ne predaje’   oduševila je    Marijana Bana: 
‘Kad sam prvi put čuo pismu,  ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav.’
Tonka je dobila priliku za još jedan sjajan duet:  ‘Moram priznati da sam počašćena, da imam tu čast pjevati s Banom, volim tu njegovu dramatičnost u vokalu, taj njegov duboki glas koji je idealno sjeo u pjesmu. ‘ 
Pjesmu si  premijerno  čuo u Pravom danu,  što ne čudi s obzirom da je, svima koji slušaju narodni, jasno da je Jurićka najveći  Banov fan. 
‘Čim na početku čuješ samo Banov glas uz gitaru, onda znaš da je to to. Kad se Tonka u refrenu uključi to je čista milina!’ – gušta Tatjana kojoj je Božić ove godine ranije došao.
Na spot ćemo još neko vrijeme pričekati,  a do tada,  ovdje možeš  poslušati barem jedan dio pjesme i čuti cijeli razgovor s Banom i Tonkom. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]