Godina dana od Doris Dragović u Areni Zagreb

Piše: - 30/11/2020

Odbrojavali smo zajedno gotovo pola godine prije velikog spektakla, karte su se rasprodale dva mjeseca prije i nakon što je prošao, svi su još dugo pričali o njemu – da, to je koncert narodnog i Doris Dragović u zagrebačkoj Areni na današnji dan prošle godine. I nakon same najave dobio je titulu glazbenog događaja godine, a svaka minuta koncerta to je i potvrdila jer je na njemu u glas najveće hitove ove glazbene dive pjevalo više od 18 tisuća ljudi.

‘Kad sam izašla na pozornicu, proletio mi je život pred očima, jer nisam znala hoću li preživjeti! Na prelijepoj pozornici i u prelijepom zvuku genijalaca koji su ga stvarali, ostala mi je duša dok se na nju ne potpiše svaki čovjek koji je sa mnom bio u Areni. Ovo je priča koju ću zauvijek ponijeti sa sobom, kao pečat koji se nikada ne može izbrisati. Nadam se da će mi se duša ubrzo vratiti da mogu započeti snove. Snove i sjećanja na Arenu u Zagrebu’ – rekla je Doris.

‘Željo moja’, ‘Malo mi za sriću triba’, ‘Jedini’, ‘Ti si moja ljubav stara’, ‘Zemlja i stina’ i ‘Krivi ljudi’, ‘Brod za nabolje’ samo su neke od pjesama uz koje smo uživali na koncertu kojeg su posjetili obožavatelji ne samo iz Hrvatske, već i iz susjednih zemalja, ali i Švicarske, Njemačke i Francuske.

Nakon koncerta Doris je puna dojmova zahvalila svima – ‘Ovo je priča koju ću zauvijek ponijeti sa sobom, kao pečat koji se nikada ne može izbrisati. Nadam se da će mi se duša ubrzo vratiti da mogu započeti snove. Snove i sjećanja na Arenu u Zagrebu’. 

‘Predivna žena, predivne pozitivne energije koja nam stvarno treba’, ‘Najbolji koncert u životu, toliko emocija, svega…’, ‘Ostali smo bez glasa, Doris je diva’ – bili su samo neki od komentara oduševljene publike nakon koncerta.

 

 

(Foto: Dino Ninković, Mihaela Ban, Ivan Dabac)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]