Spektakl Petra Graše u zagrebačkoj Areni!

Piše: - 19/03/2022

Pred prepunom zagrebačkom Arenom, Petar Grašo otvorio je sinoć koncertnu sezonu nakon dvije godine pauze i to svojom najnovijim hitom ‘Jel’ ti reka ko’. Kako je i sam rekao bio je prvi među jednakima, upravo njemu je pripala ta čast da nakon dvije godine stanke vratimo staro normalno u koncertne dvorane.

 

Petar Grašo – Arena Zagreb (Mario Poje)

“Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima – sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća!”, sabrao je dojmove nakon koncerta Petar Grašo.
Publiku je počastio svojim najvećim hitovima, pjevalo se ‘Volim i postojim’, ‘Ako te pitaju’, ’92′, ‘Uvik Isti’, ‘Ko nam brani’, a na pozornici mu se u jednom trenutku pridruzio i Tonči Huljić s kojim je zajedno otpjevao ‘Inamoranu’ , pjesmu 2021. prema izboru sušatelja narodnog.

Petar Grašo – Arena Zagreb (Mario Poje)

Bio je ovo prvi od dva koncerta u zagrebačkoj Areni s posebnom produkcijom, scenom i specijalnim efektima. Pozornica, bend i orkestar koji su pratili Grašu tijekom dvosatnog koncerta, izgledali su spektakularno i opravdano se mogu smjestiti uz bok svjetskoj koncertnoj produkciji.
Ako si propustio sinoćnji koncert, imaš priliku danas popraviti stvar. Vrata dvorane za drugi zagrebački koncert se otvaraju u 18:30 pa dođi i ranije zauzmi svoja mjesta. Uz sebe imaj obavezno covid potvrdu, negativan test ili potvrdu o preboljenju i osobnu iskaznicu.

Ako se tek trebaš testirati, osigurali smo ti povoljnije testiranje od 8 do 18 sati na dvije lokacije – Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8, te Poliklinika Vaš pregled, Trpinjska ulica 5a.

Cijena testiranja je 50 kn, a osim negativnog testa, dovoljna će biti i liječnička potvrda o preboljenju koja nije starija od 180 dana. Djeca do 12 godina ne trebaju covid potvrdu ili negativan test.

 

Petar Grašo Arena by Dino Ninković

Petar Grašo – Arena by Mario Poje

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]