Grašine dvije Arene

Piše: - 20/03/2022

Nezaboravne dvije večeri priuštio je Petar Grašo svojim obožavateljima ovaj petak i subotu u zagrebačkoj Areni! U dvije večeri zajedno s Grašom pjevalo je preko 25 tisuća ljudi!

Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće  održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku

Iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije nakon dvije godine pauze od koncerata, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja:“Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika večeras me demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku.. Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti”, rekao je Grašo nakon druge koncertne večeri.

Druge večeri, 19.ožujka Grašo je ujedno proslavio rođendan i na najbolji mogući način najavio koncert u splitskoj Spaladium Areni ovaj petak.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]