Silente zove na koncert!

Piše: - 25/10/2018

Koncert 10. studenog u zagrebačkom Domu sportova predstavlja vrhunac rada grupe Silente u 2018. godini. Na svojoj facebook stranici poslali su originalan poziv svim fanovima:

Ove godine izdali su i treći album “Malo magle, malo mjesečine”, a pred nekoliko dana dočekali smo i spot naslovne pjesme ovog albuma.

Čuvali smo je za kraj jer vjerujemo da je posebna. To je pop-rock duet Doris i Tibora u stilu nekih naših starijih hitova – rekli su o pjesmi braća Tibor i Sanin Karamehmedović.

Video spot za pjesmu sniman je u Dubrovniku u Kazalištu Marina Držića i u prostorijama Udruge mladih Orlando, a osim članova benda u spotu se pojavljuje i poznati dubrovački kazališni glumac Romano Nikolić.

“Za spot Malo magle, malo mjesečine htjeli smo neku neobičnu igru. Htjeli smo taj lik koji je na naslovnim stranicama naših albuma ubaciti u spot. Prošli put smo ga animirali, a ovaj put je glumac Romano Nikolić naš ‘fantom iz opere’. On je frontmen benda koji nastupa, a drugi on ga promatra iz nekog zamagljenog prostora. Ganjali smo stvoriti nekakvu Dr.Jekyll i gospodin Hyde priču koju iz gledališta promatra sam bend Silente.”

Bend je odlučio s ovim singlom predstaviti i novu – violinisticu. Violina je svakako bila prepoznatljiv dio njihove dosadašnje glazbe, zato im se odnedavno pridružila talentirana Ivana Čuljak.

“Par dana prije diplome javio se Sančo i pitao da sviram s njima. Pristala sam i evo me u bendu odjednom. Mislim da sam se dobro snašla i što dalje idu probe to mi je lakše” – rekla je Ivana.

Na zagrebačkom koncertu 10. studenoga, Silente će svirati repertoar s novog albuma, ali i starije hitove poput “Terca na tišinu”, “Još jednom” i “Čudna ili čudesna”.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]