Nina u Lisinskom osvojila zlatnu medalju za specijalne olimpijce

Piše: - 26/10/2018

Prije mjeseca dana svirala je u Vedraninom dnevnom boravku u Splitu, a posljednje dvije večeri punila je zagrebački Lisinki.

Nina Badrić održala je sinoć koncert za pamćenje pred prepunom dvoranom i to još za humanitarni cilj – za Zakladu ‘Hrvatska za djecu’ kako bi mladim sportašima s intelektualnim teškoćama  pomogla da odu na specijalnu olimpijadu u Abu Dhabi.

“Puno je emocija u svima nama. Čast mi je da sam kao posebna ambasadorica Zaklade sudjelovala u ostvarenju cilja koji smo si proljetos zadali. Divna publika i mladi sportaši danas su bili najbolji!” izjavila je Nina nakon koncerta za pamćenje i dodala: “Pratit ću njihove sportske rezultate i navijati za njih. Vjerujem kako ćemo zajedno u mjesecima koji su pred nama pomoći još mnogim korisnicima Zaklade “Hrvatska za djecu!”

Nina je koncert počela s najnovijom pjesmo ‘Rekao si’, da bi nakon toga nastavila nizati i ostale hitove: ‘Dodiri od stakla’, ‘Takvi kao ti’, ‘Cipele’, ‘Dani i godine’, ‘Čarobno jutro’, ‘Mijenja se vrijeme’ itd. 26. rujna Nine je održala svoj prvi koncert u dnevnom boravku i to kod slušateljice Vedrane u Splitu. Tada je izjavila: “Nikada u životu nisam ovo doživjela, nikada nisam imala nastup u dnevnom boravku i meni je ovo čarobno”.

 

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]