Jelena Rozga na narodnom najavila koncert u Areni Zagreb!

Piše: - 20/05/2022

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda, Jelena Rozga u prosincu po prvi puta dolazi u Arenu Zagreb! Na narodnom je najavila i svoj nastup na jednoj od najvećih pozornica u Europi i progovorila o velikoj promjeni u njezinom životu. Datum koji smo svi dugo čekali je – 17. prosinca.

‘U velikoj sam tremi. Ne mogu vam uopće opisati koliko se radujem tom koncertu. Uz sjajne sam ljude, imamo sjajnu produkciju i nekako sam sigurna da će to biti odličan koncert. Ja ću, kao i uvijek, dati sve od sebe. Bit će tu sjajna ekipa, produkcija, plesači. Ljudi koji su uz mene sve ove godine zaslužuju da im tu večer zaista priredim noć za pamćenje’, objavila je u Living Room Acousticu narodnog pjevačica veliku vijest.

Rozga će u međuvremenu nastupiti i na jednoj od najvećih pozornica u Europi, na Fusion World Music Festivalu koji će na splitskom Parku mladeži 22. i 23. srpnja okupiti najtraženije glazbene zvijezde, uz najbolju svjetsku produkciju, a očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja.

‘Splitska publika je najbolja na svitu, ali zaista se treba dobro pripremiti i napraviti dobar koncert da bi svi bili zadovoljni. To mi je plan na Fusionu 23. srpnja, već imam početak koncerta.’

Festival do ranih jutarnjih sati Jeleni neće predstavljati problem jer, kako priznaje, voli tulumariti. Otkrila je i da je nebrojeno puta vani dočekala zoru upravo sa svojim kolegom i voditeljem Living Room Acoustica Markom Toljom.

Najavila je novu pjesmu čiji se izlazak očekuje netom prije Fusiona, a u pripremi je i novi akustični album. Vremena za odmor do daljnjega – nema.

‘Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni, znači 18.12. me nema. Dva, tri dana ću uzeti, a onda idemo dalje.’

Na pitanje kakav je život prema njoj, Jelena odgovara: ‘Radim posao koji volim najviše na svijetu i okružena sam divnim ljudima i prijateljima. Rekla bih da mi je život čista desetka. Najbitnije je da smo zdravi.’

Progovorila je i o velikoj promjeni u njezinom životu.

‘Naučila sam reći ne. Dvadeset i nešto godina mi je trebalo za to, uvijek je bilo – Jelena će, i Jelena je uvijek kimala glavom, ali sad sam odlučila malo više misliti na sebe’, ispričala je jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji koja je sinoć pripremila i glazbenu poslasticu za svoju publiku.

U dnevnom boravku narodnog izvela je novi medley velikih hitova ‘Nebo boje moje ljubavi’, ‘Minut’ srca tvog’ i ‘Ginem’. Podsjetimo, posljednji jput gostovala je u Living Room Acousticu narodnog prije četiri godine, a tadašnji medley do danas skupio je više od 18 milijuna pregleda.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]