Tonči Huljić & Madre Badessa imaju novu stvar ‘Baci oko na mene’

Piše: - 23/05/2022

Ljubav između dide i unuke vidi se u svakom kadru nove pjesme koju su izbacili Tonči Huljić & Madre Badessa ‘Baci oko na mene’ .

‘Kažu da je sve napisano
I tko sam ja da crtam po svom?’

A dida je već nacrtao kako će izgledati njihov odnos pun ljubavi i bliskosti. Uz to, u spotu nije propušteno prilika za već tradicionalno podbadanje na relaciji Huljić – Grašo. Tako smo dobili sjajan spoj – gomile emocija u pjesmi i izuzetno zabavan video .

Tonči kaže: ‘Baci oko na mene’ je jedan iskorak od onoga što sam ja zamislio da radim kao  Tonči Huljić & Madre Badessa. Ovdje sam se malo vratio u zvuk osamdesetih godina i nekakav takav tip melodije i teksta. S obzirom na prijem, vidim da je publika baš željna takvih pjesama.’

‘Mislim da je drugačija, da je ljudi već vole i da će to biti još jedan od razloga, da i zbog te pjesme dođu na Fusion.’

 

Tonči Huljić & Madre Badessa jedni su od izvođača prvog Fusion World Music Festivalu koji nas čeka u Parku mladeži u Splitu 23. srpnja. Najbolji od najboljih naći će se na jednom mjestu . Tu će još biti Gibonni, Nina, Doris Dragović, Jelena Rozga, Dalmatino, Petar Grašo.


Karte kupi na fusion.hr .

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]