‘Ptice’ Matije Cveka uskoro dobivaju i spot

Piše: - 01/02/2021

Još jedna autorska stvar Matije Cveka ovog četvrtka dobit će video kojeg jedva čekamo, posebice jer upravo ‘Ptice’ smatra svojim najozbiljnijim tekstom. Najvažniji mu je dojam kojeg publika ima o njoj, a sudeći po komentarima, njegovi obožavatelji zavoljeli su je na prvo slušanje s čime je i sam jako zadovoljan.

Za sebe kaže kako nije vješt na društvenim mrežama, ali nismo istog mišljenja – kratki isječci koje je objavio na svojem Instagramu dali su nam naslutiti kako se sprema još jedna čarolija, vjerojatno jer je s njim već uhodana ekipa s kojom odlično funkcionira: ‘Za spot su zaslužne Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina, jako mu se veselim‘ – rekao je Matija.

‘Ptice’ su tvojim glasovima ušle i na Top 16 listu narodnog, trenutno zauzimaju 16. mjesto i na tebi je da to promijeniš u bilo kojem trenutku ako želiš.

 

https://www.facebook.com/mcvek93/photos/a.604566036403126/1635560239970362/

 

Ova stvar zadnji je singl s kojim bi trebao zaokružiti svoj prvi album: ‘Bilo je dosta singlova koji nisu ni trebali izaći kao singl, ja sam htio da taj album bude skup nekih priča. Prošla godina kakva je bila, poremetila mi je sve te planove. U trećem mjesecu bi album trebao biti vani.’ 

Matija niže uspjehe, dokaz tome je i ‘Nasloni se’ koju je snimio u suradnji s Matijom Dedićem i upravo je ona, također prema tvojem izboru, ušla u finale ovogodišnjeg Dana Najbolje Domaće Glazbe. 

 

 

(Foto: Facebook Matija Cvek)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]