Franka sprema online koncert

Piše: - 01/02/2021

U nestašici pravih koncerata, naši se glazbenici snalaze na razne načine i dosad im je sve pošlo za rukom. Massimo je prije koji mjesec odradio virtualni koncret u zagrebačkom Lisinskom koji je live prenosio fanovima koji su kupili karte. Vatra je također odradila niz virtualnih koncerata koje su prenosili svake subote na svojim društvenim mrežama. Franka se sad odlučila na ‘online show’ na svom Youtube kanalu.

“Koliko volim kad se ovoliko dobre energije skupi za jedan projekt. Svi smo željni glazbe, željni rada, pozornica, koncerata. Mislim da se to i vidi. Za sada kratki online show… ali psssssssst. ovo nije kraj…”, napisala je na svom Instagram profilu.

Spojila je tri stvari, sve strane i sve redom hitove i time najavila online koncert. Već je skupila dosta oduševljenih komentara, a samo jedan od je i ovaj: “Opet. Opet si na svjetskoj razini. I ti i cijela ekipa koja je sudjelovala u ovom, ali i svakom drugom projektu. Vidi se koliko ulažete u produkciju, kostime, šminku, frizuru…Zaista je uživancija gledati tvoje nastupe. Bilo online ili uživo. Svaka čast! On fireee”.

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]