Pravila igre slave

Piše: - 24/02/2021

Dečki iz Pravila igre – Ivan Penezić, Marko Belošević, Ivan Belošević i Petar Ričko na službenom Instagram profilu grupe objavili su post u kojem nazdravljaju za sto tisuća pregleda pjesme ‘Jedina’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRAVILA IGRE (@pravilaigre)

Pravila igre pjesmu su objavila na Valentinovo, prije točno deset dana, prisjetivši se tako svojih prvih ljubavi.

Pjevač grupe, Ivan Penezić sjetio se svoje najveće i najvažnije ljubavne priče dosad, one od malih nogu. Ivan se prisjetio kako ga je djevojka nakon zaruka na Valentinovo, ostavila – ni manje, ni više – pred oltarom, i upravo je ovo priča koju nam je otpjevao za klavirom.

 

Pjesma ‘Jedina’ započinje niz od planirana četiri singla u ovoj godini, a dečki kažu kako će, u skladu s nadolazećim okolnostima, spremno odraditi barem nekoliko, ako treba virtualnih, nastupa za svoje obožavatelje.

„Teško je opisati koliko nam je svaka pjesma posebna dok je stvaramo, ali zaista je tako – svaka od njih ostavlja svojevrsni upečatljivi trag u našoj karijeri. Pjesma ‘Jedina’ također je među našim omiljenim djelima, i čvrsto vjerujemo da će pronaći svoje mjesto u srcima naših slušatelja. Ona je posebna, emotivna, karakterna, i upravo to smo nastojali potkrijepiti pričom u spotu. Nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi uživali stvarajući ju!“, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

‘Jedina’ je na šesnaestom mjestu naše Top 16 liste koju možeš slušati subotom od 16 sati na narodnom i gledati svaki dan na narodni tv u 16 sati, dok su s pjesmom ‘U hladnoj sobi’ dečki na drugom mjestu. I ti možeš dati svoj glas za svog favorita i dati novi prijedlog na [email protected].

 

(foto: Pravila igre Facebook)

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]