Mario Huljev poručuje: ‘Mi nismo stvoreni da budemo sami’

Piše: - 24/02/2021

U vremenu kada nas pandemija razdvaja, a potresi su stvorili katastrofalne štete, Mario Huljev je izdao baladu ‘Zajedno’ kojom poručuje svima dobro znanu, ali nikad opjevanu činjenicu:

‘Mi nismo stvoreni da budemo sami…’. 

‘Tekst pjesme napisala je Inge Privora još prije potresa i pandemije, a ona sada savršeno opisuje situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo i potrebu da kada ovo svo zlo prođe, svi ponovo budemo ‘Zajedno’ s najdražimaMislim da je idealna za ove teške dane jer, iako je balada, pjesma šalje optimističnu poruku koja nam je svima više nego potrebna’, izjavio je Mario.

 

 

Maria Huljeva mnogi smatraju najboljim muškim vokalom u Hrvatskoj, a u prilog tome govori i činjenica da je 2013. godinu okrunio osvajanjem Porina za najboljeg debitanta. 2014. je pak nominiran za Porin u kategoriji najbolja muška vokalna izvedba. Konkurenti su mu tada bili Oliver i Massimo (koji je i pobijedio). I 2019. je bio nominiran s Darijom Hodnik za najbolju vokalnu suradnju….Za očekivati je da će i novim glazbenim brojevima nastaviti uspješan niz…

(Foto: Mario Huljev / Official Facebook)

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]