Pravila igre: ‘Ovo je naša najbolja i najozbiljnija pjesma!’

Piše: - 19/10/2020

‘U hladnoj sobi’ nova je stvar Pravila igre koju si premijerno mogao čuti u Pravom danu narodnog.

‘Ja znam što hoću, a ti ne znaš što bi

mi smo stranci u toj hladnoj sobi’

‘To je pjesma koju smo stvarno svi od početka primili pod svoje, stvarno smo utkali veliki dio sebe u nju.  Cijela stvar zvuči puno zrelije i mislim da ovim možemo najaviti neku novu eru  Pravila igre.’ Tako je Ivan Penezić preuzeo ulogu glasnogovornika benda. Tatjani Jurić je otkrio i po čemu će pamtiti snimanje spota. ‘Prvo što se mogu sjetiti da sam prvi put u životu nosio protetiku na faci; umjetne ožiljke i krv….  Cijeli bend izgleda kao da smo upali u dimnjak, onako čađavi…. Ali, ipak smo pali iz aviona, ne možeš pasti iz aviona i lijepo izgledati.’ – smije se Ivan.

Nikad izazovnija godina za sve polako se bliži kraju. ‘Plan do kraja godine je ….. da završi. Iskreno ja se bojim…  svi kažu da, kad 2020. bude iza nas, da ćemo se svi resetirati… . Nekako se iskreno  bojim da se ovaj trend ne prenese u 2021. i da ne bude još gore.’ – kaže Ivan‘Koliko god ja pokušavam  biti pozitivan i  optimističan i gledati  na to kao svjetlo na kraju tunela. Vidjet ćemo… Nadam se da nisam u pravu.’

Ako smo nekad pronašli kreativnost u sebi, onda je to bilo ove godine. Dečki idu korak dalje i u nedostatku živih svirki do kraja godine spremaju koncert online.

‘Bit će to nešto totalno novo, nešto što do sada nismo napravili. Bit će  popraćen s 18 kamera, fanovi će moći vidjeti sve ono što se krije iza same pripreme  koncerta, dosta insiderskih priča koje ljudi vole. Bit će čak interaktivna forma koncerta;  fanovi će se moći javljati… Stvarno se veselim;   nešto potpuno novo i fanovima i nama tako da bi moglo biti jako, jako zanimljivo….

 

(Foto: Facebook Pravila igre)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]