Jasna Zlokić: ‘Voljela bih da sam sad s vama u studiju’

Piše: - 19/10/2020

Prošlo je deset godina od posljednje studijske snimke Jasne Zlokić, ali ova pauza nije ostavila ni malo traga na njenom sjajnom glasu iako naziv pjesme kaže ‘Potrošilo nas vrime‘.

‘Zadnji moj studijski uradak su bili ‘Dueti‘, tako da ja nisam ni znala da je tako vrime proletilo.’

Javila se ekipi Jutarnjeg kluba kako bi rekla koju riječ trenutnoj situaciji s koronom, nogometu, gostovanju kod nas te kišnom vremenu.

Već dosadi ta distanca i udaljenost, ali mislim da i dalje moramo ustrajati na jednoj disciplini jer jedino tako možemo ostati u normali! Da je teško, teško je jer voljela bih da sam sad s vama u studiju i da si kasnije popijemo kavu.‘, rekla nam je Jasna putem telefona pa se odmah potom i prisjetila kada je gostovala u našem Living Room Acousticu: ‘Već je tri godine prošlo kako sam pjevala ‘Teške boje‘ i bilo mi je prelipo, jedno nezaboravno druženje i lijepa i pozitivna energija. Volim Bareta i njegove pjesme su mi divne i njegov glas i interpretacija.

Prisjetila se i nekih romantičnijih vremena na stadionima: ‘Uvijek između Vele Luke i Blata je bio određen antagonizam i dio našeg folklora. Kad smo negodovali, nije bilo tribina pa kad bi sudac bio nepošten mi smo pripremili masline, e tako smo mi rješavali nepravdu.

Volim kišu i meni draga ova jesen, bilo je dosta lita i vrućine.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]