Pravila igre: Novi ljetni hit ‘Samo ti’

Piše: - 23/06/2021

Nakon što su nas sve osvojili s pjesmom ‘Jedina’, Pravila igre predstavljaju svoju novu stvar ‘Samo ti’ kojom nas uvode u ljetne ritmove s daškom pozitive, ljubavi i vedrine. Pjesmu je popratio i spot pa nismo dugo morali čekati na ekraniziranu verziju lijepe ljubavne priče.

Romeo i Julija ovog spota su pjevač benda Ivan Penezić i plesačica Anja Bijelić, a bajku su preselili između ostalog i kod slapa Sopot u prekrasnoj Istri. Romantične scene spota snimane su na još nekoliko bajkovitih lokacija, na polje makova u Ivanić Gradu i  bogatu prirodu u okolici Zagreba. Prste u scenariju za spot imao je i bubnjar i menadžer benda Goran Belošević.

U video spotu smo odlučili prikazati neke od bajkovitih domaćih destinacija koje na najbolji mogući način dočaravaju emociju pjesmu kao i prikazanu ljubavnu priču. Nadamo da ćete uživati gledajući i slušajući, kao što smo i mi uživali stvarajući ga‘ – kažu dečki iz Pravila Igre.

Za Glazbu i tekst zaslužni su Miro i Sonja Buljan koji su ih, kako momci iz benda kažu, osvojili odmah:

‘Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl za ljeto. Jedna izrazito vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je kupila na prvo slušanje.’

 

(FOTO: Facebook/Pravila igre)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]