Pogled unatrag – što smo slušali u svibnju

Piše: - 21/05/2021

Tomislav Cvetković u subotu će nam otkriti jesu li Tonči Madre Badessa  Petar Grašo i njihova ‘Inamorana’ i dalje broj jedan Top 16 narodnog. 16 najslušanijih, najnovijih, najaktualnijih pjesama možeš svake subote od 16 sati slušati na narodnom i/ili gledati na narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

Kad bacimo pogled unatrag, teško je povjerovati da je prošlo već godinu dana od kad je Vanna vladala našom listom sa singlom ‘Loš trenutak’. Pjesma je ušla među deset najboljih na Danu najbolje domaće glazbe, a imali smo je prilike uživo čuti i u narodni Living Room Acoustic.

Svibanj 2019. obilježio je Jacquesov ‘Razgovor’, sjajna stvar koja nas je natjerala da se zamislimo nad odnosom s bliskim osobama. Sam Jacques nam je tada rekao da su ljudi komentirali kako nakon ove pjesme požele odmah nazvati osobu s kojom su u nekakvoj tihoj misi. To je ono što smo i htjeli i što nas sve skupa veseli.’

Svibanj 2018. na vrhu Top 16 narodnog bio je Toni Cetinski. Za album ‘Kao u snu’ rekao je da mu je ‘možda najbitniji u karijeri jer sam osobno odgovoran za sve njegove uspjehe ili neuspjehe.’ Srećom, album je bio pun pogodak. S njega je i veliki hit ‘General bez činova’ s kojim je Toni ostao vjeran ljubavnoj tematici koja mu odlično leži.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]