Pogled unatrag – što smo slušali u lipnju proteklih godina

Piše: - 10/06/2021

Tomislav Cvetković u subotu će nam otkriti jesu li Tonči Madre Badessa Petar Grašo i njihova ‘Inamorana’ i dalje broj jedan Top 16 narodnog. 16 najslušanijih, najnovijih, najaktualnijih pjesama možeš svake subote od 16 sati slušati na narodnom i/ili gledati na narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

Kad bacimo pogled unatrag, teško je povjerovati da je prošlo već godinu dana od kad je Vanna vladala našom listom sa singlom ‘Loš trenutak’. Pjesma je ušla među deset najboljih na Danu najbolje domaće glazbe.

Naslovna pjesma sa zadnjeg albuma Tomislava Bralića i klape Intrade ‘Bilo je i vrime’ vladala je u ovo vrime prije dvije godine.

Kad Osječanka u travnju uđe u more, za to treba postojati neki jako dobar razlog. Mia Dimšić napravila je to 2018. zbog spota ‘Do posljednjeg retka’. Bio je to još  jedan u nizu hitova s debi albuma ‘Život nije siv’ i u ovo doba prije tri godine bio prvi na Top 16 narodnog. Kasnije je upravo ova stvar zaslužila Bilo naroda na Danu najbolje domaće glazbe.

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]