Dresomanija narodnog

Piše: - 10/06/2021

Ma kakav kupaći?! Ovo ljeto najtraženiji odjevni predmet bit će dres naše nogometne reprezentacije! narodni ima spreman pun ormar dresova i dijeli šakom i kapom! Hoćeš eter, hoćeš društvene mreže.

Slušaj narodni i kad između dvije pjesme čuješ zviždaljku, šalji ključne riječi “Dres je moj”, svoje ime, prezime i grad iz kojeg si na 60080 (2,40 kn/sms). Za dres moraš biti najbrži, ili ako ti brzina nije vrlina, provjeri naš Instagram i TikTok jer i tamo te čeka dres.

Dresomanija narodnog

Dresomanija narodnog

Budući je sport najveći promotor Hrvatske, njenih ljudi i vrijednosti u svijetu, Hrvatska elektroprivreda kontinuirano podupire brojne sportske događaje, projekte i reprezentacije sa željom da doprinese uspješnosti i izvrsnosti hrvatskih sportaša, ali i motivira što više hrvatskih građana na bavljenje sportskim aktivnostima.

U zdravom tijelu, zdrav duh mudrost je koju HEP ustrajno promiče suptilno je povezujući s motom energije koja pokreće. Upravo su sportaši, s punim pravom, energija koja pokreće i uzor mladim generacijama, zato si uz pomoć narodnog osiguraj dres i navijaj iz sveg glasa.

Pravilnik Dresomanija 2021

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]