Pjesme koje su obilježile lipanj

Piše: - 06/06/2022

Na vrhu Top16 narodnog je Tony Cetinski i njegova ‘Čuvam ljubav’.Tony kaže: ‘Pjesma govori više o općenitoj ljubavi, a ne samo o onoj između žene i muškarca, a i u nekom duhovnom smislu ima neki svoj smjer. ‘ Na novu stvar smo čekali dvije godine, a slušateljima narodnog se svidjela na prvu.

I ti glasaj za svog favorite na [email protected] .

2021. Prije godinu dana broj jedan je držala Inamorana – kombinacija Tonči Huljić, Madre Badessa i Petar Grašo. Da smo odmah prepoznali hit pokazao je Dan najbolje domaće glazbe kada je baš ta stvar osvojila Bilo naroda kao najomiljenija protekle godine.

2020. godina bila je pravi trenutak za ‘Loš trenutak’ i Vannu.  Pjesma koja je imala premijeru na narodnom, zavlada vrhom naše liste, a  onda i zaslužula mjesto među deset najboljih pjesama te godine. Imali smo prilike slušati je kod Kristine u Kožinu na ‘Koncertu u tvom domu’ I ove godine na velikom koncertu u Areni Zagreb.

2019. ‘Nismo imali ništa, a imali smo sve. Sjeti se…’   Karta do prošlosti’ samo je nastavila niz hitova koje smo dobili od Opće opasnosti  i zasluženo je držala vrh Top 16narodnog.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]