NOVO na narodnom: ToMa i ‘Pero na dlanu’

Piše: - 06/06/2022

ToMa ima novu stvar, koju smo premijerno slušali ovog petka na narodnom u Trećoj Smjeni.
Pero na dlanu‘, prva je stvar koju mladi Tomislav Marić izbacuje nakon svog drugog nastupa na Dori. Ovaj 24-godišnjak u šali kaže da nije ‘Pero na dlanu’, već ‘pero na dlanu’. Trenutno mu, kako kaže, ova pjesma previše znači jer ovo je prvi put da ide malo bliže hrvatskoj glazbi i našoj publici.
Ozbiljniji pristup, nada se, da će slušatelji primijetiti i da će uživati. Inače, na ovoj pjesmi radio je s Matijom Cvekom, za kojeg kaže:

Matija Cvek i ja smo zajedno radili na ovoj pjesmi, točnije on je meni ponudio istu stvar koja je bila spremna kod njega u bilježnici, ali nije bila pretjerano definirana. Želio je čuti mene, da ja to isprobam, da vidi kako bi to išlo. Na prvo slušanje sam mu rekao, sorry ja ti ovo uzimam htio ti to sebi ili ne. Malo smo se poigrali, doradili tekst, igrali s melodijom i vrlo brzo smo dobili finalni produkt.

O ponovnoj, budućoj suradnji sa 4 godine starijim kolegom, kaže:

Generalno, Matija i ja glazbeno imamo slične uzore. Vjerujem da je moguće da se ponovno dogodi ovako neki susret u vidu suradnje, ali dugoročno bi to bilo nezanimljivo. Treba malo ispipavati kako drugi rade. Neke stvari, koje sam ja pisao, ću bacati van, ali neću reći ne.

Danas točno u podne na YouTube-u je objavljen i spot koji je sniman na Peručkom jezeru.

Idilična je cijela atmosfera. Prekrasno i proljetno. Mislim da će biti jedan lijepi vizualni identitet cijeloj ovoj priči!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]