Petar Grašo: ‘Život je apsolutno dar mar’

Piše: - 05/10/2020

‘Bija bos il’ bija car

Moj je život dar mar’

Stihovi su to nove  pjesme  Petra Graše ‘Neće nas zauvik bit’ koja se premijerno zavrtila na narodnom. Grašo je našoj Tatjani Jurić otkrio da je upravo takav život glazbenika:

‘Ja mislim da je, kad se baviš ovim poslom, život apsolutno dar mar i pun je uspona i padova. Bitno je da život shvaćamo da, kakav god bio, u kojoj god fazi bio, život je ipak najbolja stvar. ‘

Spot ‘Neće nas zauvik bit’ okupio je brojne glumce, a to ne čudi kad znamo da je  naslovna  pjesma nove serije Dar Mar koju možemo gledati na Nova TV.

‘Mislim da svatko od nas mora naći nekakav mali ventil koji ga čini sretnim. Meni je to more, sad sam dva tri dana na moru, lovim ribe, pijem malo crnog vina…..grozno mi je!‘ smije se Grašo.

Tatjana se morala dotaknuti fenomena ‘Fritule’, naše zajedničke  božićne pjesme koja je toliko pozitivna i vesela da je ljudi žele slušati tijekom cijele godine.

‘Ja to ne mogu objasniti…. Zapravo mogu samo na jedna način; baš kao i ova nova, to su pjesme koje su nastale uz klavir i bio je osmijeh kad smo ih radili, nismo se opterećivali ničim.  To je veselje i to je neka ljubav. Nadam se da nikad neću sam sebe iskvarit i da neće nikad biti neka emotivna barijera u meni da nastavim raditi to što radim – smijući se.’

(Foto: facebook Petar Grašo Official)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]