Petar Grašo u Areni Zagreb sprema spektakl!

Piše: - 07/03/2022

Za tjedan dana zajedno ćemo u glas pjevati najveće hitove Petra Graše u prepunoj Areni Zagreb jer vraćamo koncerte tamo gdje i pripadaju – u koncertne dvorane, na pozornice, pred publiku!

Važno je još jednom ponoviti da će koncerti 18. i 19. ožujka biti u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama-  na ulazu u Arenu, uz covid potvrdu, liječničku potvrdu o preboljenju koja nije starija od 180 dana ili važeći negativni test, trebaš pokazati identifikacijski dokument, a izuzetak su djeca do 12 godina.

Ako nemaš covid potvrdu ili liječničku potvrdu o preboljenju koja nije starija od 180 dana,  organizirano je trodnevno brzo antigensko testiranje po povoljnoj cijeni na dvije lokacije pa možeš birati kada i gdje ti odgovara to učiniti.

Testiranja će se obavljati 17., 18. i 19. ožujka, od 8 do 18 sati u samoj Areni Zagreb, u Ulici Vice Vukova 8 te u poliklinici Vaš pregled, u Trpinjskoj ulici 5. 

Uz predočenje ulaznice za koncert, test će se moći napraviti za 50 kuna.

 

Kako je Grašo najavljivao, pred nama je spektakl u svakom smislu, a 18. ožujka grandiozno otvara sezonu koncerata u najvećim hrvatskim dvoranama. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]