Još dva tjedna do koncerta Petra Graše u Areni Zagreb

Piše: - 04/03/2022

Još nas samo dva tjedna dijeli do koncerata Petra Graše u Areni Zagreb koji predstavljaju veliku prekretnicu i povratak ‘starom normalnom’.

Tisuće i tisuće ljudi s ulaznicama u rukama s nestrpljenjem iščekuju 18. i 19. ožujka kada će Petar Grašo probiti led i u Areni Zagreb otvoriti sezonu velikih koncerata. Nadolazeći spektakli bit će još veći od onoga 2017. kada su Grašo i narodni u zagrebačkoj Areni zajedno proslavili 20 godina djelovanja.

Koncerti će biti u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama pa ovo moraš znati. Na ulazu u Arenu, uz covid potvrdu,  liječničku potvrdu o preboljenju koja nije starija od 180 dana, ili važeći negativni test, trebaš pokazati identifikacijski dokument, a izuzetak su djeca do 12 godina.

Ako nemaš covid potvrdu ili liječničku potvrdu o preboljenju koja nije starija od 180 dana,  organizirano je trodnevno brzo antigensko testiranje po povoljnoj cijeni na dvije lokacije, pa možeš birati kada i gdje ti odgovara to učiniti.

Testiranja će se obavljati 17., 18. i 19. ožujka, od 8 do 18 sati u samoj Areni Zagreb, u Ulici Vice Vukova 8 te u poliklinici Vaš pregled, u Trpinjskoj ulici 5. Uz predočenje ulaznice za koncert, test će se moći napraviti za 50 kuna.

Brušenjem posljednjih organizacijskih detalja sve je pripremljeno za početak novog razdoblja glazbene industrije u zemlji. 18. ožujka, pred prepunom Arenom Grašo će grandiozno otvoriti sezonu koncerata u najvećim hrvatskim dvoranama.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]