Ovako zvuče Mile Kekin i Gabi Novak u izvedbi Luke Nižetića

Piše: - 19/01/2018

Pamtim samo sretne dane‘ i ‘Maslina‘ dobili su novo live izdanje u prvoj ovogodišnjoj emisiji ‘Narodni Living Room Acoustic‘.

Luka Nižetić je uživo, samo za Narodni, obradio vječni klasik glazbene dive Gabi Novak, ali i pjesmu koju s Ivankom Mazurkijević izvode Mile i Putnici.

Na pitanje zašto je odabrao baš ‘Maslinu‘, Luka je rekao: “Odabrali su za mene. Nekako se nisam mogao domisliti što bi pjevao i onda sam htio iznenađenje. I to sam dobio.

Without music life would be a mistake..

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

Osim ove dvije obrade Luka je otpjevao i svoje hitove ‘Amsterdam‘ i ‘Voli me kao kiša‘.

U emisiji se javila i Lukina sestra Petra Nižetić koja više od godinu dana živi u San Franciscu. Bilo je to pravo iznenađenje s obzirom da je Luka nije vidio otkako je odselila, a ona mu je posvetila personaliziranu a capella verziju pjesme grupe MagazinBalkanska ulica‘. Prije toga zamolila je slušatelje Narodnog da stišaju radio jer, kako kaže, to može podnijeti samo bratska ljubav.

Living Room Acoustic - Luka Nižetić (foto: Narodni)

Living Room Acoustic – Luka Nižetić (foto: Narodni)

Osim ugodnih, bilo je i malo manje ugodnih iznenađenja pa je tako Luka dobio zadatak izrecitirati ‘Ponekad poželim‘ na ‘forski‘, odnosno hvarski, koji inače govori perfektno.

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene.

Living Room Acoustic - Luka Nižetić, Gina i Tomislav (foto: Narodni)

Living Room Acoustic – Luka Nižetić, Gina i Tomislav (foto: Narodni)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]