Osvoji dvije ulaznice za rukometni spektakl u Areni: Hrvatska – Francuska!

Piše: - 23/01/2018

Naš bivši rukometaš i reprezentativac, Goran Šprem, posjetio je Doris i Hrvoja u Jutarnjem klubu te sa sobom donio dvije ulaznice za odlučujuću utakmicu Hrvatska – Francuska.

Šprem je ostao i na kavi i francuskom doručku (kroasani i francuski kruh) te je dodao kako će naša reprezentacija “pomesti” Francuze, baš kao što je i on napravio sa svojim doručkom.

Na pitanje kako pamti Francuze, Šprem odgovara: “Bilo je stvarno i lijepih trenutaka protiv Francuza, međutim oni su nam u tih zadnjih desetak, 15 godina uzeli te medalje koje smo mi planirali pokupiti i bili su bolji u tom trenutku. Sutra neće biti.

Naš proslavljeni rukometaš pozvao je sve da dođu u Arenu Zagreb bodriti Kauboje jer im upravo ona daje krila za pobjedu i odlazak u polufinale.

Kad uđeš u punu dvoranu i osjetiš tu energiju sa tribina, to je nemjerljivo… To je nešto što te gura naprijed, što ti daje snagu“, rekao je Šprem i dodao kako se jako živcira na utakmicama i kako bi najradije pregrizao ogradu i spustio se na teren svaki put kad krene utakmica.

Šansu za bodriti naše Kauboje još uvijek imaš i ti. Na našem Instagramu nalazi se fotografija Šprema, Doris i Hrvoja. Sve što trebaš napraviti je označiti ispod nje prijatelja kojeg bi vodio sa sobom i uz malo sreće, pratit ćeš reprezentaciju uživo u Areni Zagreb.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]