Opća Opasnost spotom za novu baladu ‘Sad mi reci’ na korak do Doma sportova

Piše: - 17/09/2019

Kad su u pitanju rock balade, onda su dečki iz Opće Opasnosti prvaci Hrvatske. Sve je krenulo još od ‘Jednom kad noć’ 90-ih godina, a tradicija se nastavila hitovima ‘Pobjeg’o sam’‘Tvoje ime čuvam’, ‘Da je Bog dao’ ….

Došlo je vrijeme za novu baladu ‘Sad mi reci’ koja se nalazi na njihovom zadnjem studijskom albumu ‘Karta do prošlosti’.  U spotu koji je sniman u Zagrebu i Županji glavne uloge tumače Ornela Vištica i Mladen Vulić.

 

 

Vrhunac još jedne iznimno uspješne godine Opće opasnosti  bit će koncert 16. studenog 2019. u zagrebačkom Domu sportova, koji su dečki ovako najavili:

‘Ovo će nam biti prvi put u karijeri da van Županje promoviramo album u sportskoj dvorani. Dužni smo novi album posebno predstaviti publici u Zagrebu i to u našem najboljem u izdanju. ‘Karta do prošlosti’ je priča o vremenima kad smo svi bili nekako ‘bolji’ ljudi, kad smo se više međusobno družili i imali osmijeh na licu. Naša publika nam pruža baš to: sada je tu već treća generacija i svi imaju onaj iskreni osmijeh i bit će nam jako drago upravo s njima proslaviti 27 godina rada i postojanja benda.’

Ulaznice možeš nabaviti na entrio.hr

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]