Opća Opasnost dolazi u zagrebački Dom sportova!

Piše: - 01/07/2019

Stižu sjajne vijesti za sve obožavatelje Opće Opasnosti!

Najavljen je veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova 16. studenog jednog od najuspješnijih hrvatskih rock sastava. Koliko su voljeni i uspješni govori i podatak da je novi studijski album Opće Opasnosti ‘Karta do prošlosti’, već treći tjedan zaredom na vrhu top liste prodaje.

Na ovom velikom koncertu koji dolazi u 27. godini postojanja, Opća Opasnost će imati i goste čija imena za sada ne žele otkriti. Cijene ulaznica i popis prodajnih mjesta uskoro će biti objavljeni.

Hitovi kao što su ‘Jednom kad noć’, ‘Pobjeg’o sam’, ‘Kriva si’, ‘Tragovi’, ‘Klaun’, ‘Gubim tlo pod nogama’, ‘Da je Bog dao’ i ‘Karta do prošlosti’ odzvanjat će Domom sportova, a njihovi brojni i vjerni obožavatelji već sada mogu rezervirati datum 16. studenog.

Prije mjesec dana Opća Opasnost je u Narodni Living Room Acousticu predstavila novi album ‘Karta do prošlosti’, ali su ovi rockeri i podsjetili slušatelje i gledatelje na neke svoje novije i starije pjesme. U dnevnom boravku Narodnog, Pero Galić je izveo i sjajnu obradu Vannine pjesme…

 

(foto: Opća Opasnost / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]