Goran Ivanišević: Samo Balkanac može trenirati Balkanca

Piše: - 01/07/2019

Goran Ivanišević u timu je najboljeg tenisača svijeta – to je vijest koja je otvorila ovogodišnji  Wimbledon. Prošlogodišnji pobjednik Novak Đoković starta na centralnom terenu u 14 sati (po našem vremenu); ovog puta uz znatno pojačanje. Kako je došlo do ovoga, saznala je Tatjana Jurić iz prve ruke….

“Eto ja ni kriv ni dužan našao sam se u Londonu, malo me to iznenadilo sve” – kaže Goran.

“Jedna velika, velika čast da te uopće pozove najbolji igrač na svijetu da te priključi svom timu. Nažalost zbog nekakvih obaveza neću moći biti do kraja, ali sa mnom ili bez mene mislim da je Nole spreman opet biti prvi.”

Uzajamno uvažavanje traje dugi niz godina, što je Novak potvrdio objavom na svom instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledon-u. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbudjeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek .. Sjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledon-u 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo 💪🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I am grateful to have Goran on my side of the net. We have agreed to collaborate at #Wimbledon and hopefully many more in the future. I am thankful to Marian for supporting the idea to invite Goran and strengthen our team ahead of this important tournament. I have grown up watching and supporting Goran. Niki Pilic allowed me to be Goran’s ball boy during his preparation in Niki’s academy for the famous Wimbledon trophy in 2001 – that was a dream come true for a young tennis player who looked up to Goran. Now we get to join forces in the quest here in London. Idemooo 💪🏼

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Tatjana se prisjetila kako je Goran jednom prilikom izjavio kako bi treniranje Noleta bilo kao da te zovu u Real Madrid. Pa onda; kako je u Realu?

“Kako je u Realu?“- smije se Goran“Kao u najboljem klubu na svitu. Kad te zove Real onda ideš i autobusom ako triba.”

Kako će funkcionirati dva vatrena igrača koja znaju kako razbiti reket?

“Pa dobro, sve to ide u rok službe. Koji reket manje- više mora se negdje izbaciti ta negativna energija. Ja mislim da će funkcionirati dobro. Ja sam uvik rekao da Balkanca može trenirati samo Balkanac.”

I na kraju, naravno pitanje koje se nije moglo izbjeći – Kad nam vraćaš Nives?

“Kad se Nives vraća? Ja se nadam što prije…. Rekla je, ako se ne javiš Narodnom danas, nemoj dolaziti  doma! Vi ste ipak najbolji najslušaniji, najlipši i najopasniji tako da …. Ne valja se zafrkavat s vama.”

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]