Nina na Narodnom: ‘Mislim da je ljubav vrijedna čekanja!’

Piše: - 17/02/2020

Još je samo dvadesetak dana ostalo do 07.ožujka i Nininog koncerta u Areni Zagreb. Između proba, Nina je gostovala u Pravom danu Narodnog.

Moram priznati da je tu trema, veliki stres i veliko uzbuđenje, stvarno ne spavam zadnja dva mjeseca kako spada – budim se i liježem s Arenom Zagreb. Glasnice su u stanju pripravnosti… Čuvam ih… Sve smo koncerte i aktivnosti odgodili za kraj trećeg i četvrti mjesec tako da bi u Areni zaista bili spremni.

Nina je Tatjani Jurić otkrila da neće biti sama na pozornici, ali je poprilično tajanstvena kad su gosti u pitanju: ‘Otkrit ću samo da će se nakon dugo godina na pozornici pojaviti Emilija Kokić kako bi zajedno otpjevale duet ‘Ja sam vlak’.’

Hit iz 95. je Nina izvela i u našem Narodni Living Room Acoustic.

Koliko publika voli Ninine pjesme pokazala je na Danu Najbolje Domaće Glazbe gdje je pobijedila dvaput. ‘Publika je odabrala ‘Dani i godine‘ i ‘Rekao si’. Zapravo su to pjesme koje će ostati i za koje već sada mogu reći da će biti neki klasici hrvatske glazbe.’

Već sada se za Nininu posljednju pjesmu može reći da je hit koji tjednima ne silazi s vrha Top 16 Narodnog. ‘Ratujem s tugom je jedna životna pjesma. Ja ne ratujem s tugom deset godina; tko ima vremena toliko ratovati. Ja ti to prerežem, stavim si deset, petnaest dana maksimum’ – smije se Nina. 

‘Mi žene smo najjače kad netko misli da nas je najviše zgazio na bilo koji način. Treba se čuvati žene koja je povrijeđena. Mnogi muškarci podcijene ženu koja možda puno ne govori i puno ne pokazuje. Snaga žene je neusporediva sa snagom muškarca i to mislim na zaista pozitivan način. Ali, nježniji spol jesmo i s nama treba polako i nježno. Zato smo i stvorene da budemo čuvane na dlanu, a ne da se prema nama odnosi na bilo kakav ružan ili grub način. Spotom smo napravili jednu lijepu priču koju potpisuje Darko Drinovac, noćnu vožnju po Zagrebu do zagrebačke Arene. Gledamo priču žene koja ide na koncert a zapravo proživljava jednu svoju osobnu dramu.’

Dvije žene u studiju Narodnog – naravno da se dotakla tema ljubavi. ‘Kako Grašo kaže – Prava ljubav nikad ne promaši… Ako u to vjerujem, a vjerujem; vjerujem da svatko od nas ima onaj svoj par pod zvijezdama i ima jednu sudbinsku priču koja te nikad ne promaši. S obzirom da me do sada nije pronašla, ja vjerujem da će me pronaći. Ja sam za neku priču koja je trajna i koja je prava. Mislim da je ljubav vrijedna čekanja jer se ne događa svaki dan; ne događa se ni pet puta u životu. Vrijedno je čekati tu pravu priču.

Vrijedno je čekati i Ninin koncert. Ako već nisi, nabavi ulaznice na ticketshop.hr ili ih probaj osvojiti na Instagramu Narodnog.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]