Klapa Rišpet slaveći ljubav, najavila drugi koncert u Lisinskom, 26.02.!

Piše: - 14/02/2020

Mjesec ljubavi, ne može proći bez lijepe klapske pjesme. Da tako i bude, na radost brojne publike, potrudila se klapa Rišpet.

Članovi jedne od najuspješnijih klapa, najavili su 25.02. u Koncertnoj dvorani Lisinski, večer prepunu emocija, ljubavi, neizostavnog mediteranskog i dalmatinskog ugođaja, ali su pripremili još nešto.

Zbog velikog interesa publike i u kratkom roku rasprodanog prvog nastupa, samo dan kasnije 26.02., održati će se još jedan koncert u dvorani Lisinski.

Vjerujemo kako nema bolje pozivnice za proslaviti ljubav, uz klapsku pjesmu, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

‘Presretni smo, da smo prvi dan koncerta rasprodali mjesec dana ranije, gotovo isto kao prošle godine. Ulaznice za drugi koncert još uvijek su u prodaji, ostalo je još nešto na blagajnama Lisinskog i ulaznice.hr.
Toplo se nadam da će se ljubav između zagrebačke publike i Rišpeta nastaviti i da će se ubrzo i drugi koncert 26.02. rasprodati. Interes je zaista veliki i klapa i ja jedva čekamo izaći na pozornicu predivne dvorane Lisinski.
Biti će to obje lipe noći dalmatinske pisme’,
istaknuo je Pero Kozomara.

 ‘Reći ćeš mi fala’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Fališ mi’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, ‘Jedina jubav moga života’ ili aktualna ‘Kada ljubav dvije duše spoji’, na savršen način predstavljaju Rišpet –  klapu koja slavi život i ljubav.

Ulaznice nabavi na  ulaznice.hr 

(Foto: klapa Rišpet / foto by Pero Kozomara)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]