Nema Adventa bez najbolje domaće glazbe

Piše: - 15/12/2021

Sredina tjedna je pravo vrijeme za planiranje vikenda. Znamo da dugoročni planovi kod nas odavno ne vrijede, a i kratkoročne može pokvariti neki pljusak. Svejedno, treba iskoristiti vrijeme Adventa jer se nudi dosta koncerata koje ne bi smio propustiti.

U petak (17.prosinca) na Adventu u Zadru, na Trgu Petra Zoranića pjeva Massimo. Zadarski zet dolazi na svoj teren s gomilom sjajnih pjesama koje svi volimo i znamo. Među njima će sigurno biti i ovogodišnja pobjednica Dana najbolje domaće glazbe ‘Mali krug velikih ljudi’.

Nešto južnije, na Trgu Ivana Pavla II u Trogiru na Zimsku adventuru u nedjelju (19. prosinca)  stiže Gina. Ona je definitivno obilježila kraj ove godine sjajnom i nostalgičnom pjesmom ‘Mama’.

‘Želim život’, poznata akcija Zaklade Ana Rukavina ide dalje. uzmi mobitel, nazovi 060 9000, doniraj 5 kuna  plus PDV za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Ove godine neće biti tradicionalnog humanitarnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, ali ga možeš pratiti u subotu (18. prosinca) na Novoj TV. Zamotaj se dekicom i uživaj uz Severinu, Petra Grašu, Psihomodo Pop, Nove Fosile. Ovo je prilika i da Nina uživo izvede svoju novu stvar ‘Pamtim’.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]