narodni ti daje Playstation na Fejsu

Piše: - 11/12/2020

Pravi je treutak za pravi poklon, pa je zato i PlayStation na našem Fejsu, a ti ga možeš osvojiti! Zadatak je lak – prati narodni, lajkaj sliku i označi u komentaru osobe koje voliš te opiši situaciju kada si bio stvarno tu za njih i otpilio igrice, dopisivanje i surfanje!

Najoriginalniji odgovor osvaja nagradu. Dobitnika proglašavamo 18. prosinca. Sretno!

Pravilnik Osvoji PlayStation

 

💥 OSVOJI PLAYSTATION 4!!!💥

Pravi je trenutak za pravi poklon! Ovih blagdana budi STVARNO tu za one koje voliš….

Posted by narodni on Friday, December 11, 2020

 

A1 – PONUDA

Poanta je da se tijekom blagdana povežeš sa svojim najmilijima još više. Sigurno razmišljaš što im pokloniti za blagdane. U posljednje vrijeme uz digitalne tehnologije povezani smo više nego ikad prije, ali one nam ne mogu pružiti nježnost, ljubav, pogled kojim se povezujemo s najmilijima i to nam zbog trenutne situacije sigurno i najviše nedostaje. Najbolji dar koji možemo dati najdražima, uz našu prisutnost, je veselje, a blagdani su pravi trenutak za to!

Zato iskoristi ove blagdane i budi prisutan, igraj se s djecom, razgovaraj i nasmij se s roditeljima i prijateljima, posveti im pažnju i vrijeme. Tehnologije su tu da ti olakšavaju svakodnevni život, a ti si taj koji povezuješ.

Kako bi ti olakšali surfanje i skratili vrijeme koje bi inače potrošili na potragu idealnog dara ovih blagdana A1 je pripremio posebnu ponuduSony PlayStation 4 s tri vrhunske igre (Spiderman, Horizon Zero Dawn Complete edition, Ratchet & Clank) i novi Samsung zajedno su tvoji za samo 50 kn mjesečno uz Savršenu+ tarifu!

Uz Savršenu tarifu čeka te i neograničeno surfanje, brzine fiksnog interneta do 1 Gbit, a možeš se povezati i u MOZAIK pogodnosti te tako ostvariti dodatne pogodnosti na mjesečnom računu. Ako korisnik, na primjer, veže jednu fiksnu i jednu mobilnu uslugu, ostvaruje popust od 10 kuna po usluzi, što je ukupno 20 kuna popusta. Ako veže tri različite usluge, odnosno tarife, ostvaruje popust od 20 kuna po usluzi. Za četiri popust iznosi 30 kuna po usluzi i donosi ukupnu uštedu od 120 kuna

Ne zaboravi- postoje trenuci kad si tu i kad si stvarno tu!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]