Pjesme koje su obilježile kraj godine

Piše: - 11/12/2020

Prosinac, blagdanska atmosfera, božićne pjesme na radiju…. ali, ne i na vrhu Top 16 narodnog. Aktualnu listu možeš slušati subotom u 16 na narodnom, a gledati svaki dan u 16 na narodni TV.

Trenutno je na vrhu Petar Grašo i njegova stvar ‘Neće nas zauvik bit’.

Kako je to izgledalo proteklih godina?

Prošle godine, Danijela nam je na narodnom uživo otpjevala Čovjek bez adrese koja nas je osvojila na prvu. S njom na broju jedan, dočekali smo kraj 2019.

Božićna pjesma koju želimo slušati i pjevati cijelu godinu – ovako nešto nespojivo, nitko nije uspio spojiti dok iz radionice Huljić nije izašla Fritula. Naša pjesma – službeno Petar Grašo ft narodni . Ali, na vrhu liste  u prosincu 2018. se nije našla zato što je naša. Imamo dokaz: dvije godine poslije, svakodnevni pozivi slušatelja, dokazuju da se Fritule ne možemo zasiti. Jer, sve bi da, da za nju…..

Još jedan korak unatrag (jer toliko seže Top 16 narodnog) – spoj mladosti i iskustva, spoj dva savršena vokala, Zsa Zsa i Vanna. U prosincu 2017. je teško bilo s vrha maknuti stvar Tragom tvojih tragova.

Top 16 kreiraš ti – prijedlog, glas – sve šalješ na [email protected]. Tomislav Cvetković zbraja i subotom ti donosi novi poredak.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]