Najbolja božićna glazba na narodnom

Piše: - 24/11/2021

Prvi put će kod nas  na narodnom, poznatom po najboljoj domaćoj glazbi, svirati i strane božićne pjesme.  Božićni klasici u ekskluzivnim obradama  domaćih glazbenika od danas se mogu slušati na narodnom, a svi koji su sudjelovali u ovom božićnom iznenađenju nastupit će i u posebnom blagdanskom izdanju Living Room Acoustica, u četvrtak 9. prosinca u 18 sati.

Tako ćemo nezaobilazni blagdanski hit Chrisa Reae ‘Driving Home For Christmas’ prvi put čuti u izvedbi Filipa Rudana.

‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ prije više od 75 godina otpjevala je slavna Judy Garland, obradili su je velikani poput Franka Sinatre, a sada je to učinila i naša Franka. 

Za nju božićno razdoblje počinje kad prvi put čuje ‘All I Want For Christmas’, a od danas ćemo legendarni hit koji je Mariah Carey snimila ’94. moći slušati u izvedbi Lorene Bućan. Njihov kolega Roko Vušković pridonijet će čarobnoj atmosferi svojom verzijom pjesme ‘Jingle Bells’.  Albina se odlučila za božićni hit Britney Spears ‘My Only Wish’, a zajedno sa Stjepanom Lachom otpjevala je najpoznatiju blagdansku pjesmu na španjolskom jeziku ‘Feliz Navidad’.

Saša Lozar otpjevao je legendarnu ‘The Christmas Song’ koju u originalu pjeva Nat King Cole, a za pjesmu Band Aida ‘Do They Know It’s Christmas’ snage su udružili Vinko Ćemeraš, Matija Cvek, Filip Rudan i Saša LozarJacques Houdek predstavit će nam svoju verziju pjesme ‘Santa Claus Is Coming To Town’.

Marko Tolja i Gina, kao i Lady Gaga, Michael Bublé i druge svjetske zvijezde prije njih, obradili su ‘Baby It’s Cold Outside’.

Ako si među onima kojima nikad dovoljno blagdanskog ugođaja, od danas kreće i božićni kanal narodnog Ljubav je u zraku. Pojačaj i uživaj!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]