Nagradna igra narodnog izvukla ono najbolje iz ljudi

Piše: - 14/05/2021

Sve dobro što činimo, u nekom trenutku se vrati. To se dogodilo Miroslavu, policajcu iz Petrinje. Riječ je o čovjeku koji je bio na dužnosti za vrijeme katastrofalnog potresa u prosincu prošle godine, a znamo ga kao čovjeka koji je pokušao pomoći stradaloj djevojčici.

Jutarnji klub je ovaj tjedan tražio slušatelje narodnog da im ispričaju najveći izazov s kojim su se susreli tijekom protekle godine te je najbolju priču čekala nagrada – vikend u hotelu In Excelsis na Pagu.

Stigle su mnoge priče, jedna bolja od druge, ali nam se na kraju jedna ipak istaknula…

Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nama treba, al’ njima najviše!

Iako ga ne zna osobno, Sanela zna dovoljno o Miroslavu. Cijelu je priču o hrabrosti ovog čovjeka sažela u dvije minute te je istaknula kako nitko ne zaslužuje taj odmor više od Miroslava i njegove obitelji.

Kao što uvijek biva, jedno dobro djelo potiče drugo. Nakon što su čuli tko je pobjednik, iz hotela su poručili kako Miroslav i njegova obitelj dobivaju cijeli tjedan kod njih, dok je Sanela, koja je tuđe potrebe stavila ispred svoje želje, dobila taj nagradni vikend kod njih.

Čuli smo se i s Miroslavom koji je iznimno zahvalan Saneli na njenoj gesti, a sve je još ljepše kad znamo da je sve došlo i kao poklon za punoljetnost njegovoj starijoj kćeri.

Cijelu Sanelinu priču i Miroslavovu reakciju poslušaj ovdje:

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]