Nema toga što Franka ne stigne!

Piše: - 14/05/2021

Kako je biti pjevačica koja uskoro izdaje album i ‘full time’ mama zna Franka koja se s ove dvije uloge u isto vrijeme odlično snalazi! Nedavno je van izašla pjesma ‘Bolji ljudi’ koju su slušatelji zavoljeli na prvu što dokazuje i poredak na Top 16 listi narodnog , a na svojem je Instagramu posljednjim storyjem dala naslutiti da bi album svjetlo dana mogao ugledati vrlo, vrlo skoro!

Osim što je album uskoro vani, nakon vremena koje je provela u studiju snimajući, spakirala je kofere i krenula put Moskve gdje je njezin suprug Vedran Ćorluka. Ćorluka je naime s Lokomotivom osvojio deveti naslov pobjednika Kupa Rusije što je njemu ujedno i posljednji pozdrav s klubom nakon što je nedavno objavio da mu je ovo zadnja sezona u Moskvi.

Jedva čekamo čuti i vidjeti što nam to Franka sprema s obzirom na to da je nedavno za narodni, predstavljajući pjesmu ‘Bolji ljudi’, rekla- ‘Kakvi bismo svi bili ljudi da nemamo neke planove, tako i ja planiram jedan veći koncert u 6. mjesecu.’

Spot je prepun predivnih malih pričica o životu. Predivno smo se družili na snimanju, cijela je ekipa bila mlada, puna inspiracije i želje za radom. Ono što moram spomenuti, u spotu glumi Marko Braić, moj dugogodišnji prijatelj još iz srednje škole.’ – rekla nam je Franka.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]