Mia Dimšić i Domenica spremaju pravu poslasticu

Piše: - 15/12/2020

Mlade pjevačice nedavno su bile tužne što, zbog trenutne situacije rođendane nisu mogle proslaviti zajedno, ali zato su Mia Dimšić i Domenica našle način da iskoriste prvu iduću priliku i provedu zajedno vrijeme na najkorisniji mogući način. Domenica je ponosno na svojem Instagram storyju objavila prijateljicu koja se tako vješto snašla u kuhinji. Mia je ispekla kolač za kojeg uz smijeh kaže – ‘Sretan je tko će ovo probati.’

 

Obje su u ovo blagdansko doba bile itekako vrijedne – iako su koncerti otkazani, punom su parom radile na novim projektima. Mia je napisala svoju prvu knjigu za koju kaže da je nastala je sasvim spontano. ‘Jednog poslijepodneva u rodnom sam Osijeku ovog ljeta malo prokopala po svom starom školskom ormariću punom dnevnika, pjesmica, spomenara, crteža i uspomena iz djetinjstva. Na pamet mi je pala gomila priča povezanih s njima. Neke su bile smiješne i sramotne, neke užasno emotivne, ali u glavi mi se polako počela stvarati priča koju sam u idućih mjesec dana pretočila na papir. Kad sam jednom krenula, više nisam mogla stati i ispričala sam neke stvari za koje sam najiskrenije mislila da se nikad neću usuditi. Nadam se da će moja priča bilo kojem čitatelju uljepšati dan, podići samopouzdanje, nasmijati ga i razveseliti i, ono najvažnije uvjeriti ga da se i najluđi snovi ostvaruju one sekunde kad počnemo vjerovati u plan koji život ima za nas i prepustimo mu se u potpunosti’ – rekla je Mia.

Domenica je pak objavila božićnu pjesmu za koju joj je tekst napisala najbolja prijateljica Hana Huljić nakon što joj je ona godinama govorila kako bi zaista htjela jednu takvu slatku pjesmu u blagdanskom periodu, a ‘Medenjak’ je to u svakom smislu. Ako još obavezno poslušaj i obrati pažnju na svu čaroliju koja se skriva u njezinom spotu.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]