Jelenina verzija Fritule

Piše: - 15/12/2020

‘Sve bi da, da za nju…..’ nema tko ne zna našu ‘Fritulu’.  Ponosni smo što iza takvog hita stoji  onaj dio –  ft.narodni. 

Jelena Rozga, jedna od ovogodišnjih gošća božićnog izdanja Living Room Acoustic otpjevala je svoju verziju legenedarne ‘Fritule’. Više od 165 tisuća pregleda na youtubu narodnog i komplimenti koji samo pljušte. Tako Lu Ka kaže:  Odlična verzija, toplija. Grašo je Grašo ali  bogami Jele je Jele!’ 

Vratimo se malo u prošlost – ‘Fritula’  je nastala na inicijativu narodnog, nakon što je Petar Grašo 2018. trijumfirao na 2. Danu najbolje domaće glazbe. Krajem iste godine prvi put je izvedena u eteru narodnog i odmah postala pravi božićni hit. Prošle godine izašao je spot pa se fritulomanija nastavila. Biraj verziju koja ti više paše.

Inače, ako si  propustio ovogodišnji božićni Living Room Acoustic; uz Jelenu Rozgu pjevali su  Luka Nižetić, Vanna, Franka, Jasna Zlokić, CAMBI. & Roko, Jacques, Saša Lozar,  Kedžo. Reprizu ulovi  u četvrtak (17. prosinca) od 18:15 na narodnom ili gledaj na narodni TV.

Podijeli ovu objavu


[There are no radio stations in the database]