Marko Kutlić oduševio obradom pjesme ‘Željo moja’ Doris Dragović

Piše: - 05/04/2019

Marko Kutlić odavno je pokazao kako je trenutno jedno od imena na koje definitivno treba obratiti pozornost. Mladi pjevač svejedno je oduševio još jednom i to pjevajući Doris Dragović! Njezin hit ‘Željo moja’ dobio je novi, bluesy aranžman kojeg su Marko i bend napravili samo za Narodni i emisiju ‘Living Room Acoustic’.

Osim slušatelja i gledatelja, vlastitom obradom je bio zadovoljan i sam pjevač: “Ja mislim da bi Doris bila ponosna. A i Tutić! Od malih nogu Doris mi je omiljena pjevačica. Zato sam je odabrao i mislim da je ona jedna od najboljih hrvatskih pjevačica svih vremena.”

Marko je uživo u dnevnom boravku Narodnog izveo i svoje hitove koji su nastale u posljednje dvije godine otkako je u solo vodama: ‘Sam protiv svih’, ‘Usne tvoje’ i ‘U kapi tvoje ljubavi’, koju je posvetio svojoj djevojci, pjevačici Neli Đinđić.

“To je pjesma koja je točno opisivala moje emocionalno stanje u kojem sam bio tada, taj neki moj duh koji je bio sa mnom u to vrijeme. Valjda iz tog razloga se ljudima te pjesme i sviđaju, jer vide da su iskrene.”

Inače, Nela je iznenadila Marka pojavivši se u emisiji, a odlučila je otkriti neke stvari o pjevaču koje nitko ne zna. Tako su slušatelji i gledatelji saznali da je Marko hipohondar, obožava crtati i slikati, a zbog treme prije nastupa često podriguje!

Pjevač je otvorio dušu i oko svoje karijere i onoga što ga u njoj veseli…

“Kad sam se prije pet – šest godina počeo profesionalno baviti glazbom pa ulaskom u bend Pravila igre, imao sam krive motive. Htio sam napraviti neko ime, htio sam se pohvaliti time da sam pjevač, da imam titulu i neko zvanje. Onda sam poslije shvatio da to ništa nije bitno i da se sve to može baciti u smeće ako s tom pjesmom ne dođeš do drugog čovjeka, to je jedini smisao glazbe.”

Emisiju ‘Narodni Living Room Acoustic’ možeš pratiti uživo na Narodnom, Narodni TV-u i Facebooku svakog drugog četvrtka od 18:15. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]