Marin Čilić na narodnom: “Mandžukić je najgori gubitnik!”

Piše: - 09/07/2021

Marin Čilić stigao je na narodni ususret još jednom humanitarnom teniskom turniru ‘Gem set Hrvatska’. U organizaciji njegove zaklade tenis će zaigrati neki od najvećih sportaša Hrvatske: Čilić, Ćorić, Donna Vekić, Mektić, Pavić, Majoli, a vidjet ćemo kako se s reketom snalaze Ivan Perišić, Luka Modrić, Mario Mandžukić i drugi sportaši kojima tenis nije matični sport.

Na narodnom je upravo za taj turnir uživo održano izvlačenje parova, a Čilić je Tatjani otkrio i neke zanimljive detalje o našim sportašima:

Najgori gubitnik od svih je Mandžo, pričao sam neki dan s njim i kaže da ga je zvao prijatelj rekreativac na tenis, a on ne može reći ne izazovu. Izgubio je, a kad ga je prijatelj pitao hoće li ostati na piću, samo je odgovorio: “Neću, ne mogu te više očima vidjeti.”. Baš je ljut.”

Iako je turnir humanitarnog i zabavnog karaktera, mečevi se poprilično ozbiljno doživljavaju: “Tolika je kompetitivnost, svi žele pobijediti, ali zato je čar i želja za pobjedom još veća.”

Na terenu ćemo tako gledati sljedeće parove:

Tim Petrinja: Marin Čilić i Luka Modrić, Donna Vekić i Nikolina Božičević, Mate Pavić i Tsimafei Zhukouski, Iva Majoli i Franko Lazić

Tim Hrvatska Kostajnica: Mario Mandžukić i Patrik Jurina, Borna Ćorić i Ivan Perišić, Nikola Mektić i Mateo Kovačić, Ivan Dodig i Luka Cindrić.

Ove godine sav prikupljeni iznos bit će utrošen na izgradnju dva sportska igrališta za djecu Sisačko – moslavačke županije. Gem set Hrvatska održava se u Petrinji 12. i 13. srpnja.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]