Giuliano – Što se mene tiče, ja bi da je lito deset miseci!

Piše: - 08/07/2021

Dok cijela zemlja kuka zbog toplinskog vala, Giuliano se ne buni: ‘ Ja volim kad je toplo i lito. Ne volin zimu, pogotovo snig. Šta se mene tiče ja bi da lito bude deset miseci i onda dva miseca čiste zime. A što se mora tiče, idem u more kad moran.’– smije se.

S takvim stavom sigurno mu je lakše obaviti zadnje pripreme za izlazak na Prokurative u subotu 10. srpnja gdje će, na Splitskom festivalu,  izvesti ‘Nebo vidi sve’ koju si premijerno čuo na narodnom.

‘Standardna kućno – festivalska priča. S obzirom da je meni festival 200 metara zračne linije od doma, ja kažen da imam festival u dnevnom boravku. Volin poći doli, družiti se s kolegama i prijateljima koje dugo nisan vidija jer se nije putovalo ni sviralo. Ne mogu opisati koliko jedva čekan!’

‘Nebo vidi sve’ je pjesma baš za Giuliana ‘ Da; pozitivno – ljubavna. Ja inače volim vedre stvari, pogotovo pisme. Kad imaju neku vedru melodiju i još kad te pogodi tako vedar tekst…. Iman dosta takvih pisama i baš ih volin!’:

Čekamo spot koji bi trebao izaći sljedeći tjedan, a do tada se prisjećamo njegovog gostovanja u narodni living room acoustic. I tada je otpjevao jednu sa Splitskog festivala 2018. ‘7 dana tjedno’.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]