Kovačiček i Gobac pjevaju jakoj ženi

Piše: - 25/01/2021

Jaka‘ je novi singl, šesti po redu, s nadolozećeg albuma ‘Konstatacija jedne mačkeZdenke Kovačiček. Hrvatskoj kraljici blues i jazz scene pridružio se u pjesmi i hrvatski kralj punka Davor Gobac.

Pjesma je ženska priča, prekrasan tekst Daniele Borovnjak, posvećen jakoj ženi, pun optimizma pa pomalo i erotike‘, rekla je Zdenka o pjesmi.

Novom singlu dodatnu snagu dao je i vokal neponovljivog frontmena Psihomodo Popa. ‘Davor Gobac je moj veliki prijatelj, znamo se dugo godina. On je jedan od najznačajnijih, najdugotrajnijih, autentičnih, prepoznatljivih legendi naše glazbene scene. Dugo sam čekala priliku da realiziramo neki zajednički projekt. Hvala Davoru što je prihvatio moj poziv i uveličao moj album‘, ističe Zdenka te dodaje: ‘Mislim da je Davor bio pravi izbor za ovu pjesmu. Zahvaljujući njegovoj interpretaciji, povjerovat ćete u svaku riječ i svaki stih, upućen u ovom slučaju meni, a sigurna sam da će se u njima prepoznati i mnoge ženske duše‘.

Pjesmu je uglazbio višegodišnji Zdenkin suradnik Marko Tomasović, a aranžman je djelo Hrvoja Grčevića. Sjajan spot je snimljen u Kinoteci, pod palicom Hrvoja Zalukara. Montažu potpisuje Filip Borelli, odnosno Studio De Borell.

Jedva čekam finalizaciju albuma. Bit će vanserijski‘, izjavila je Zdenka.

Album izlazi 19. veljače te, ako izostavimo dva posebna Zdenkina izdanja i njena gostovanja na drugim albumima, ovo joj je prvi album od 2004. godine kada je objavila ‘To Be Zdenka’.

(Foto: Hrvoje Zalukar 69)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]