Finalisti Dana najbolje domaće glazbe uživaju na snijegu

Piše: - 25/01/2021

Dvojica finalista Dana najbolje domaće Marko Kutlić i Matija Cvek dana dana uoči Dana najbolje domaće glazbe guštaju u prirodi. Dečki su prvi radni dan ovaj tjedan odlučili provesti u miru i tišini na Sljemenu.

Matija je u top 10 najbolje ocijenjenih prema slušateljima narodnog ušao s pjesmom ‘Nasloni se’, a Marko s pjesmom ‘Samo nek ona sretna je’. “‘Samo nek ona sretna je’ ima jednu posebnu priču za mene i jako je vežem uz svoju baku bez koje sam ostao u 2020. godini”, rekao je Marko kada je saznao za nominaciju.

‘Nasloni se’ je Matiji pak posebno draga jer je na njoj i Matija Dedić: “To mi je ozbiljna čast. Iskreno me iznenadilo da su ljudi tako dobro na nju reagirali i da je to jedna pjesma koja je obilježila zadnje dvije godine moje karijere. Nadam se da ćemo pogoditi još jednu takvu”, rekao je Matija kada smo mu rekli za nominaciju.

Osim Marka i Matije, za Pjesmu godine prema izboru slušatelja narodnog tu su još:
Antonia Dora & Alen Đuras – Da ti usne slijedim
Damir Kedžo – Divlji vjetre
Franka – Nedodirljivi
Massimo – Mali krug velikih ljudi
Petar Grašo – Neće nas zauvik bit
Pravila Igre – Usne od šećera
Vanna – Loš trenutak
Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela – Ova ljubav

Tko će osvojiti Bilo naroda i ponijeti titulu Pjesme godine znat će se ove srijede, 27.siječnja. Sve možeš pratiti na narodnom i na narodni tv od 16 sati.

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]