Kedžo: ‘Nisam popio kavu pa ne odgovaram što ću sve reći’

Piše: - 20/11/2020

Kedžo je imao premijeru nove pjesme u Jutarnjem klubu kod Marka i Hrvoja koji su ga taman ulovili u ispijanju kave.

Otuširao sam se, ali nisam popio kavu pa sad ne odgovaram za što ću sve reći!‘, rekao je Kedžo kroz smijeh.

Otkrio je i kako raspolaže vremenom u ovoj godini koja je takva nenormalna kakva je.

S obzirom da nema koncerata, ima vremena i za kuhanje i teretanu, što ne znam koliko je dobro za moju kilažu. Ali radi se na novim pjesmama jer znam da i publika želi čuti nove pjesme, to mi i pišu. Svakako je ovo plodna faza i radi se jako puno. Ja se nadam za manje od godinu dana da ćemo svi skupa pjevati negdje na koncertu.

Marko je primjetio kako je ove godine Kedžo podsjetio i neke nacionalne parkove.

Slika ti je s Kamačnika, ali bile su tu znamenitosti za koje inače nemam vremena. Bio sam na sedam slapova u Istri, na Risnjaku, a svakako želim na Premužićevu stazu. Tražim ekipu s kojom ću gore, ali svi odustanu kad čuju da je minimum 16 kilometara, iako bih i ja na onu od 50 kilometara.‘, rekao je Kedžo, na što mu je Hrvoje rekao da ide sam pa možda na nekog naiđe, a Marko je dodao kako bi mogao naletjeti na Stipu Božića.

Najčešće se na pjesmama radi oko 3 mjeseca i stvarno je više ne možeš čuti. Bude mi onda žao jer se meni više ne sviđa jer sam je čuo 3000 puta pa onda me strah hoće li se i publici svidjeti. I onda se ponovno zaljubim u pjesmu na koncertima kad publika pjeva sa mnom.‘, rekao je o stvaralačkom procesu.

O samoj pjesmi rekao nam je: ‘Volim surađivati s puno ljudi i osjetiti energije pa je o tome i pjesma i među tim ljudima je i Srđan Sekulović Skansi. Kad sam tu pjesmu čuo na zvučnicima u autu te me pjesma naježila i znao sam da je za mene.

Marko mu je za kraj otkrio da je čuo pjesmu kod Skansija u studiju te je najavio pjesmu kao Kedžo ft. Marko Bratoš, a Kedžo mu je za sve to obećao cugu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]