Izazov: Franka pokušala prevesti ‘Crazy’ na hrvatski

Piše: - 08/03/2018

Na ovogodišnjem Eurosongu predstavljat će nas Franka Batelić s pjesmom ‘Crazy‘ za koju je sama napisala stihove na engleskom.

Priznala je da joj je lakše pisati na engleskom, pa je od Nives Ivanišević u ‘385 Showu‘ dobila izazov: simultano prevesti i otpjevati ‘Crazy’ na hrvatskom!

Video je vrlo brzo već dospio na YouTube trending listu.

Sudjelovanje na Eurosongu za Franku je ostvarenje sna iz djetinjstva. Imala je samo dvije godine kad je gledala Tonija Cetinskog koji nas je 1994. predstavljao na Euroviziji i od tada ima želju predstavljati Hrvatsku.

Franka je za Narodni otkrila i zašto se odlučila baš za ‘Crazy’.

Branimir Mihaljević i ja smo u studiju imali tri pjesme koje smo trebali prezentirati HRT–u za Eurosong, a nismo baš bili zadovoljni s njima. Onda je Branimir izvukao neku melodiju na kojoj je radio, ja sam samo ušla u studio i tako je pjesma i nastala – u studiju. Ja nekako uvijek vjerujem da pjesma nađe tebe kao i bilo što u životu i opet se to pokazalo točnim, a nadam se da se ljudima sviđa”, komentirala je Franka.

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala – Lisabonu. Ždrijebom je odlučeno kako će se Hrvatska natjecati u prvoj polufinalnoj večeri 8. svibnja.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]