Kao da mu je dvadeset – Željko Bebek oduševio publiku!

Piše: - 08/03/2018

Na Dan žena zagrebačkom Cibonom su se puna tri sata orile pjesme Željka Bebeka i to u posebnim aranžmanima pojačanima sa sedam tisuća ljudi. Zagreb je prva stanica turneje ‘Ono nešto naše‘, a upravo s tom pjesmom nas je i uveo u koncert.O pjesmama koje izvodi na koncertima rekao je, gostujući na Narodnom, da su odavno zaslužile svoje mjesto tamo.

“Osobno ne mogu zamisliti kako bi prošao jedan koncert na kojem bi odlučio da pjesme koje sam pjevao prvih 10 godina karijere neću više pjevati. Podjednako su mi drage i moje nove pjesme od početka solističke karijere kao i one koje sam pjevao prije .

Pozitivnom energijom je zarazio cijelu publiku i pokazao je da je u punoj snazi zbog mladog duha i dobre forme koju koju održava odlascima u teretanu. Tu sigurno pomaže i sjajna mlada ekipa koju je okupio u svom bendu, pojačana s očevima i sinovima – Bebeku se na pozornici pridružio sin Zvonimir, a Branimiru Mihaljeviću Matej i Marko. ‘Ima neka tajna veza‘ i ‘Loše vino‘ u njihovoj izvedbi nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Gošća koncerta je bila Franka Batelić s kojom je izveo duet ‘Jabuke i vino‘ i to prvi put uživo od davne 1983. kada je snimio pjesmu sa Zanom Nimani. Franka će ga pratiti i na koncertima u Osijeku 16. ožujka i Splitu 24.ožujka.

I ovaj tjedan ‘Treća smjena‘ Narodnog svaki dan dijeli po dvije ulaznice za Bebekov osječki i splitski koncert.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]